Little Stylist

Külömböző összeállításaimat osztom meg az olvasókkal.

Friss topikok

  • okosshop.hu: Az OPI körömlakkok, v.mint az egyéb OPI kéz- és lábápolók kapcsán, hagy tegyek hozzá egy gondolato... (2010.12.28. 20:19) 100% TREND

Linkblog

100% TREND

2010.11.19. 16:55

szerző: csizike24

 Eljött a bakancsok ideje. Bár ami képen látható nem éppen a legextavasánsabbak (jól megfogalmaztam...) közé tartozik, pedig ennél vannak jóval merészebb bakancsok is. Ennek csak egy kis sarka van, de létezik belőlük platform és sokkal magasabb sarkú is. De a hagyományos lapos is nagyon trendi, és az még kényelmes is.
 Nagyon jól mutat a szürke garbó a drapp sorba tűrve. Ez a megoldás csinos is, meleg is és DIVATOS (a sort most nagyon) is. A fülvédő nagyon aranyos és legfőképp rendkívül praktikus, főleg most, mikor még nem nagyon akarunk sapkát hordani.
 Válassz az outfithez illő sminket: krémes állagú pirosító (barackos árnyalat); természetes, lágy színő szemhéjpúder; és egy krémes, rózsás árnyalatú rúzs.
 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://littlestylist.blog.hu/api/trackback/id/tr752459656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okosshop.hu · http://www.okosshop.hu 2010.12.28. 20:19:51

Az OPI körömlakkok, v.mint az egyéb OPI kéz- és lábápolók kapcsán, hagy tegyek hozzá egy gondolatot: Meghívunk minden kedves látogatót a www.opishop.hu - oldalra egy nyereményjáték erejéig.
süti beállítások módosítása